6X Bitcoin: Ethereum Miners tjente 166 millioner dollar fra bensinavgifter i september

Ethereum-gruvearbeidere er det mest euforiske partiet etter utilsiktet DeFi-millionærchads, da de samlet tjente en all-time på $ 166 millioner gjennom transaksjonsgebyrer i september.

Det lønner seg å være gruvearbeider og behandle kryptovaluta-transaksjoner på en proof-of-work blockchain. Ethereum-gruvearbeiderne vet dette spesielt godt da de tjente rekord på $ 166 millioner i forrige måned fra transaksjonsgebyrer. Bitcoin Future gruvearbeidere klarte imidlertid knapt å hente opp $ 26 millioner.

Ethereum Miners tjente 6 ganger mer penger enn Bitcoin Miners i september

Data fra leverandøren av innsikt Glassnode viser at gruvearbeidere som opererer på den nest mest populære blockchain-plattformen, tjente 166 millioner dollar på å behandle ETH-transaksjoner i september. Dette, som påpekt av kryptomarkedsdataene som gir firmaet, er en 47-prosent takknemlighet i løpet av august og er en ny all-time high.

Bitcoin-gruvearbeidere, til sammenligning, tjente bare $ 26 millioner fra transaksjonsgebyrer den siste måneden. Rask serviettmatematikk trekker ut at Ethereum-gruvedriftene rakk inn 6X mer gjennom gassgebyrer enn deres BTC-mynter.

Som rapportert av CryptoPotato toppet inntektene fra Ethereum-gruvedrift et toppnivå på 5 år to ganger i forrige måned. En dags glidende gjennomsnitt av inntekt (1dMA) utgjorde 2275.790 ETH 18. september og 2273.540 ETH 2. september.

Økende transaksjonsgebyrer har også ført til et møte i Ethereums gruvedrift. I skrivende stund har indikatoren klokket 253,21 TH / s.

Økt deFi-aktivitet som forårsaker økte gebyrgevinster

Ethereums desentraliserte finansøkosystem viste en vaklende ytelse i september. Ikke desto mindre har den økende populariteten til topp DeFi-protokoller som Uniswap, Maker, Aave, WBTC økt det totale verdilåste antallet oppover på 11 milliarder dollar.

Og spesielt Uniswaps dominans i økosystemet har generert mer etterspørsel etter Ethereum-nettverksbruk. Handlere kjøper ETH og USDT i massevis for å delta i likviditetsgullrushen på Uniswap. Dette kan sees fra DEX som toppet likviditetsmerket på 2 milliarder dollar nylig. I skrivende stund nærmer tallet seg 2,5 milliarder dollar.

ETH har den høyeste ‚totale likviditetslåste‘ verdsettelsen på 1,13 milliarder dollar. USDT følger neste med $ 313 millioner. Økningen i låsing av Ethereums opprinnelige kryptovaluta i Uniswap katalyserte en økt ETH-kjøpsaktivitet som førte til en prisstigning på 4 prosent det siste døgnet.

Den økte spredningen av WBTC-er på Ethereum har også ført til at folk bruker Bitcoin-nettverket mye mindre. For det meste er det bare en ensidig transaksjon der kjøpere bare skaffer seg BTC for å pakke dem på Ethereum for å utføre dem til ‚god bruk‘ annet enn HODLing.

Bitcoin har handlet stort sett sidelengs de siste 14 dagene. Så gruvearbeidere hadde tilsynelatende ikke mye av en vei igjen for å tjene penger gjennom transaksjonsgebyrer.