Parsakaali ja Bitcoin, loma-rakkaustarina

Niistä mielistä, jotka toivat sinulle juustoa, jossa on reikiä, tulee tämän vuoden outo mainoskampanja.

Salausvälittäjä Bitcoin Suisse asetti äskettäin blockchainiin

Salausvälittäjä Bitcoin Suisse asetti äskettäin blockchainiin liittyvän joulumainoksen Zürichin päärautatieasemalla Zürichissä, Sveitsissä. Mainos, joka on suurelta osin salaamaton muille kuin äidinkielenään puhuville, sisältää palan parsakaalia, kengän ja yhden yksinäisen Bitcoinin (BTC).

Kuvien yläpuolella on teksti Neujahrsvorsätze, saksankielinen sana, joka tarkoittaa „uudenvuoden lupauksia“. Cointelegraph ei ollut tyytyväinen tämän näennäisesti ei-jatko-osassa olevan objektijonon painettuun kuvaukseen, vaan otti yhteyttä Bitcoin Future Suisseen lisäselvityksiä varten. Yhtiön markkinoinnin ja viestinnän johtaja Marc Baumann selitti:

„Voit syödä terveellisesti, voit käyttää, mutta mikään ei voita Bitcoinia sijoittamaan tulevaisuuteen“

Parsakaalin, kengän ja Bitcoin-yhdistelmän vasemmalla puolella on toinen mainos, jossa näkyy kolme joulukuusta, joiden koot vaihtelevat pieniltä, keskisuurilta ja suurilta vasemmalta oikealle. Jokaisen puun päällä oleva tähti näyttää olevan Ethereum-symboli. Heidän yläpuolellaan on lause: Weihnachten mit Bitcoin, joka tarkoittaa „joulua Bitcoinin kanssa“. Baumann kertoi Cointelegraphille, että „Bitcoinin USD-arvo kasvaa jokaisen jouluaattona.“

„Zürichin lentokentän ja Zürichissä kiertävän Bitcoin-raitiovaunumme vieressä ajattelimme tuovan Bitcoinin tutkaan uudelleen lopettaaksemme hyvällä nuotilla nousevien hintojen ja onnistuneen ETH2-lanseerauksen lisäksi“, Baumann sanoi.

Baumann mainitsi useita viitteitä salauksen kasvusta vuonna 2020

Baumann mainitsi useita viitteitä salauksen kasvusta vuonna 2020, mukaan lukien suuret pelaajien sisäänkäynnit, kuten Paul Tudor Jones, ja hajautettu rahoitusbuumi.

„Tietysti tämä mainos ei heijasta sen syvyyttä, mutta se on hieno symboli kasvavalle adoptiolle“, hän sanoi.

Bitcoin Suisse tarjoaa myös muita ilmoituksia lentokenttien ympärille ja raitiovaunun, joka on maalattu Bitcoin Suissen väreillä ja tekstillä. Myös muut Bitcoin- ja kryptomainokset ovat nousseet vuosien varrella, mukaan lukien harmaasävyn televisiotoimet.

Veröffentlicht am
Kategorisiert in Bitcoin